Dan zaljubljenih u restoranu Chez Nik

Dan zaljubljenih u restoranu Chez Nik

Pozivamo vas da nam se pridružite na ljubavnom gastronomskom putovanju uz finu melodiju i visoko kvalitetna vina sa voljenim osobama. U Chez Niku, pripremili smo vam izuzetan set meni koji će vas oboriti sa nogu. Kao što set meni ima svoju pratnju – penušavo vino, tako očekujemo i Vaš dolazak sa lepšom polovinom u naš restoran.

Da lepota postoji u oku posmatrača, mogu potvrditi svi koji su bar jednom osetili čari ljubavi u svojim životima. Zasiguno želimo da posvetimo što više vremena i pažnje voljenim osobama, iako smo nekad zaokupljeni dnevnim obavezama i projektima kako na privatnom, tako i na poslovnom nivou.

U toj dinamici sa kojom se suočavamo iz dana u dan, doneli smo odluku da na kratko zaustavimo vreme i napravimo pauzu za savršeno kvalitetno provedeno vreme u dvoje. Ovom prilikom želimo da vas pozovemo na jedinstveni ugođaj fine dining koncepta, tokom kojeg ćete osetiti istinski užitak na najvišem mogućem nivou koji vam može pružiti celokupna atmosfera u Chez Niku.

Zvuci elektičnog klavira i fine istančane note, zaokupiće vaše misli i izbrisati brige, kako bi se oslobodio prostor da osetite svaki trenutak u potpunosti sa svojom lepšom polovinom. Pored nežnih tonova, ugođaj će vam upotpuniti servirana čaša pažljivo odabranog vina prema Vašem ukusu.

Penušavo vino dobrodošlice, dočekaće vas spremno pri ulasku u naš ambijent. Izbor koji smo napravili podrazumeva prvo penušavo vino u Srbiji, napravljeno od domaće sorte grožđa tradicionalnom šampanj metodom. Vino je od 100% Tamjanike, verujemo mnogima omiljene sorte belog vina. Tamjanika kao takva, ima istančan šmek i prepoznatljiv ukus koji će razoružati čak i najoštrije kritičare vina. Pitka i egzotična, napraviće savršeni uvod za kasniji izbor imeđu tri sorte visoko kvalitetnih belih, crvenih ili rose vina, takođe pod okriljem Tri Morave.

Izdvojili smo za ovo posebno veče jelo i dezert za pravi hedonistički ugođaj. Spoj nespojivih ukusa, satkanih u savršenu kompoziciju našeg set menija, probudiće u vama želju da otkrijete sve njegove sastojke. Krem i sos od malina uz istančan ukus ćuretine, sjedinjeni sa ječmom, šargarepom i kuglicama od krompira, napraviće egzotični užitak za sva vaša čula.

Nezaobilazni slatki deo u vidu dezerta, ugodiće vašem doživljaju kroz suzet palačinke i palačinke u sosu od pomorandže, sa sladoledom od vanile. Citrusne note ublažene finim notama vanile, podstaknuće vas da podelite nežne trenutke sa voljenom osobom u svakom narednom slatkom zalogaju.

Jedna popodnevna šetnja uz pravu pratnju do Chez Nika, može vam pružiti priliku da tokom večere diskutujete o raznovrsnim temama i razumete jedni druge, vaše volje, želje, snove i nadanja. Ali i da na kraju, uz našu podršku, ulepšate zajedničko provedeno vreme na najlepši mogući način.

Vidimo se!

Vesti

Specijalna Chez Nik akcija

Restoran Chez Nik pripremio je posebnu akciju koja će vam dodatno ulepšati radne dane. Svakog ponedeljka od 8-12h uz naručeni doručak dobijate jedan isti doručak GRATIS! Svakog utorka i petka u periodu između 15-19h uz ručak dobijate sladoled po izboru našeg šefa kuhinje. Uz ručak sredom od 15-19h poklanjamo kolač po izboru našeg šefa kuhinje. Uživajte […]

Iz kog razloga je ugostiteljski pristup bitan u poslovanju? – drugi deo

Zamislite. Osetite. Iskusite. Gledajući sa psihloške strane, emocije i osećanja možemo posmatrati kao dva različita izraza. Emocija je zapravo energija u pokretu koja prouzrokuje stvaranje osećanja. Uradimo nešto i onda nam se desi da iskusimo tu energiju u pokretu. Na kraju, taj lep osećaj ili senzacija, ostaje duže u nama u vidu poverenja i komfora […]

Iz kog razloga je ugostiteljski pristup bitan u poslovanju? – prvi deo

Činjenice ukazuju da je pravilan ugostiteljski pristup ključ uspeha u restoranskoj industriji. Zbog toga, naš fokus je usmeren ka izgradnji kvalitetnih odnosa sa našim gostima. Želimo da svaka osoba koja uđe u naš restoran, stekne pravi utisak o tome na koji način posvećujemo pažnju svakom gostu. Ugostiteljstvo zahteva neverovatnu količinu rada. Shodno tome, podrazumeva se […]