Dan zaljubljenih u restoranu Chez Nik

Dan zaljubljenih u restoranu Chez Nik

Pozivamo vas da nam se pridružite na ljubavnom gastronomskom putovanju uz finu melodiju i visoko kvalitetna vina sa voljenim osobama. U Chez Niku, pripremili smo vam izuzetan set meni koji će vas oboriti sa nogu. Kao što set meni ima svoju pratnju – penušavo vino, tako očekujemo i Vaš dolazak sa lepšom polovinom u naš restoran.

Da lepota postoji u oku posmatrača, mogu potvrditi svi koji su bar jednom osetili čari ljubavi u svojim životima. Zasiguno želimo da posvetimo što više vremena i pažnje voljenim osobama, iako smo nekad zaokupljeni dnevnim obavezama i projektima kako na privatnom, tako i na poslovnom nivou.

U toj dinamici sa kojom se suočavamo iz dana u dan, doneli smo odluku da na kratko zaustavimo vreme i napravimo pauzu za savršeno kvalitetno provedeno vreme u dvoje. Ovom prilikom želimo da vas pozovemo na jedinstveni ugođaj fine dining koncepta, tokom kojeg ćete osetiti istinski užitak na najvišem mogućem nivou koji vam može pružiti celokupna atmosfera u Chez Niku.

Zvuci elektičnog klavira i fine istančane note, zaokupiće vaše misli i izbrisati brige, kako bi se oslobodio prostor da osetite svaki trenutak u potpunosti sa svojom lepšom polovinom. Pored nežnih tonova, ugođaj će vam upotpuniti servirana čaša pažljivo odabranog vina prema Vašem ukusu.

Penušavo vino dobrodošlice, dočekaće vas spremno pri ulasku u naš ambijent. Izbor koji smo napravili podrazumeva prvo penušavo vino u Srbiji, napravljeno od domaće sorte grožđa tradicionalnom šampanj metodom. Vino je od 100% Tamjanike, verujemo mnogima omiljene sorte belog vina. Tamjanika kao takva, ima istančan šmek i prepoznatljiv ukus koji će razoružati čak i najoštrije kritičare vina. Pitka i egzotična, napraviće savršeni uvod za kasniji izbor imeđu tri sorte visoko kvalitetnih belih, crvenih ili rose vina, takođe pod okriljem Tri Morave.

Izdvojili smo za ovo posebno veče jelo i dezert za pravi hedonistički ugođaj. Spoj nespojivih ukusa, satkanih u savršenu kompoziciju našeg set menija, probudiće u vama želju da otkrijete sve njegove sastojke. Krem i sos od malina uz istančan ukus ćuretine, sjedinjeni sa ječmom, šargarepom i kuglicama od krompira, napraviće egzotični užitak za sva vaša čula.

Nezaobilazni slatki deo u vidu dezerta, ugodiće vašem doživljaju kroz suzet palačinke i palačinke u sosu od pomorandže, sa sladoledom od vanile. Citrusne note ublažene finim notama vanile, podstaknuće vas da podelite nežne trenutke sa voljenom osobom u svakom narednom slatkom zalogaju.

Jedna popodnevna šetnja uz pravu pratnju do Chez Nika, može vam pružiti priliku da tokom večere diskutujete o raznovrsnim temama i razumete jedni druge, vaše volje, želje, snove i nadanja. Ali i da na kraju, uz našu podršku, ulepšate zajedničko provedeno vreme na najlepši mogući način.

Vidimo se!

Vesti

Da kuhinja može progovoriti, šta bi sve rekla

Tajne kulinarstva Da kuhinja može progovoriti, šta bi sve rekla? Koje bi se sve tajne kulinarskih majstora prenele u jedno jelo? Ostaje enigma, ali možemo zaviriti bar malo u taj svet visokog društva i fine dining koncepcije restorana. Koncept kreiranja O istoriji, biologiji, psihologiji, umetnosti, personama i šablonima u životu može se diskutovati do bestraga […]

Fine Dining zahteva finu kafu

Dobro pripremljena kafa zahteva odgovarajuće gostoprimstvo Kafa zauzima posebno mesto u našim životima, bez obzira da li je pijemo kod kuće ili u kafiću. Tokom odrastanja u savremenom svetu, naučili smo, prvenstveno od naših roditelja, a zatim i od prijatelja, da je kafa deo kvalitetnog gostoprimstva. Može se reći da nam je ispijanje kafe prešlo […]

Umetnost iza Fine dining koncepta

Dok kuvari u ekskluzivnim restoranima eksperimentišu sa hranom i egzotičnim sastojcima širom sveta, Chez Nik se oslanja na kombinaciju moderne i tradicionalne kuhinje koja je direktno povezana sa klasičnom koncepcijom koja ne zahteva nikakvo dalje objašnjenje i uvek je simbol doze ugođaja. Iz naše perspektive, povratak recepata koji su neprolazni  i gastronomska genijalnost koja se […]