Dan zaljubljenih u restoranu Chez Nik

Dan zaljubljenih u restoranu Chez Nik

Pozivamo vas da nam se pridružite na ljubavnom gastronomskom putovanju uz finu melodiju i visoko kvalitetna vina sa voljenim osobama. U Chez Niku, pripremili smo vam izuzetan set meni koji će vas oboriti sa nogu. Kao što set meni ima svoju pratnju – penušavo vino, tako očekujemo i Vaš dolazak sa lepšom polovinom u naš restoran.

Da lepota postoji u oku posmatrača, mogu potvrditi svi koji su bar jednom osetili čari ljubavi u svojim životima. Zasiguno želimo da posvetimo što više vremena i pažnje voljenim osobama, iako smo nekad zaokupljeni dnevnim obavezama i projektima kako na privatnom, tako i na poslovnom nivou.

U toj dinamici sa kojom se suočavamo iz dana u dan, doneli smo odluku da na kratko zaustavimo vreme i napravimo pauzu za savršeno kvalitetno provedeno vreme u dvoje. Ovom prilikom želimo da vas pozovemo na jedinstveni ugođaj fine dining koncepta, tokom kojeg ćete osetiti istinski užitak na najvišem mogućem nivou koji vam može pružiti celokupna atmosfera u Chez Niku.

Zvuci elektičnog klavira i fine istančane note, zaokupiće vaše misli i izbrisati brige, kako bi se oslobodio prostor da osetite svaki trenutak u potpunosti sa svojom lepšom polovinom. Pored nežnih tonova, ugođaj će vam upotpuniti servirana čaša pažljivo odabranog vina prema Vašem ukusu.

Penušavo vino dobrodošlice, dočekaće vas spremno pri ulasku u naš ambijent. Izbor koji smo napravili podrazumeva prvo penušavo vino u Srbiji, napravljeno od domaće sorte grožđa tradicionalnom šampanj metodom. Vino je od 100% Tamjanike, verujemo mnogima omiljene sorte belog vina. Tamjanika kao takva, ima istančan šmek i prepoznatljiv ukus koji će razoružati čak i najoštrije kritičare vina. Pitka i egzotična, napraviće savršeni uvod za kasniji izbor imeđu tri sorte visoko kvalitetnih belih, crvenih ili rose vina, takođe pod okriljem Tri Morave.

Izdvojili smo za ovo posebno veče jelo i dezert za pravi hedonistički ugođaj. Spoj nespojivih ukusa, satkanih u savršenu kompoziciju našeg set menija, probudiće u vama želju da otkrijete sve njegove sastojke. Krem i sos od malina uz istančan ukus ćuretine, sjedinjeni sa ječmom, šargarepom i kuglicama od krompira, napraviće egzotični užitak za sva vaša čula.

Nezaobilazni slatki deo u vidu dezerta, ugodiće vašem doživljaju kroz suzet palačinke i palačinke u sosu od pomorandže, sa sladoledom od vanile. Citrusne note ublažene finim notama vanile, podstaknuće vas da podelite nežne trenutke sa voljenom osobom u svakom narednom slatkom zalogaju.

Jedna popodnevna šetnja uz pravu pratnju do Chez Nika, može vam pružiti priliku da tokom večere diskutujete o raznovrsnim temama i razumete jedni druge, vaše volje, želje, snove i nadanja. Ali i da na kraju, uz našu podršku, ulepšate zajedničko provedeno vreme na najlepši mogući način.

Vidimo se!

Vesti

Iz kog razloga je ugostiteljski pristup bitan u poslovanju? – drugi deo

Zamislite. Osetite. Iskusite. Gledajući sa psihloške strane, emocije i osećanja možemo posmatrati kao dva različita izraza. Emocija je zapravo energija u pokretu koja prouzrokuje stvaranje osećanja. Uradimo nešto i onda nam se desi da iskusimo tu energiju u pokretu. Na kraju, taj lep osećaj ili senzacija, ostaje duže u nama u vidu poverenja i komfora […]

Iz kog razloga je ugostiteljski pristup bitan u poslovanju? – prvi deo

Činjenice ukazuju da je pravilan ugostiteljski pristup ključ uspeha u restoranskoj industriji. Zbog toga, naš fokus je usmeren ka izgradnji kvalitetnih odnosa sa našim gostima. Želimo da svaka osoba koja uđe u naš restoran, stekne pravi utisak o tome na koji način posvećujemo pažnju svakom gostu. Ugostiteljstvo zahteva neverovatnu količinu rada. Shodno tome, podrazumeva se […]

Da kuhinja moze progovoriti

Tajne kulinarstva Da kuhinja može progovoriti, šta bi sve rekla? Koje bi se sve tajne kulinarskih majstora prenele u jedno jelo? Ostaje enigma, ali možemo zaviriti bar malo u taj svet visokog društva i fine dining koncepcije restorana. Koncept kreiranja O istoriji, biologiji, psihologiji, umetnosti, personama i šablonima u životu može se diskutovati do bestraga […]