Chez Nik – najbolji dorucak u Beogradu

Chez Nik – najbolji dorucak u Beogradu

Chez Nik predstavlja spoj tradicionalnog I savremenog na jednom mestu. Maštovito osmišljen jelovnik I Inovativan pristup samoj pripremi hrane, omogućava buđenje čula pri prvom zalogaju. Sezonsko ažuriranje jelovnika doprinosi raznovrsnosti izbora svežeg povrća, začina, a I ostalih tajnih sastojaka koji mogu ulepšati jutro svojim intenzivnim bojama I ukusom koji će ostati u svežem sećanju tog prepodneva na Novom Beogradu.

doručak

Najbolji doručak u Beogradu, postao je deo društvenih ritual. Osećamo povezanost sa prostorom, biramo ga prema našem karakteru, raspoloženju. Uživamo u konzumaciji tek pripremljenog obroka u prvim jutarnjim ili kasnim podnevnim časovima sa prijateljima ili porodicom uz smeh I mnogo dobre energije.

doručak

Osim što ima direktan i snažan uticaj na zdravlje pojedinaca, zajednice i životne sredine, miris sveže samlevene kafe ili tek napravljenih kroasana može izazvati osmeh na licu dok budete išli ka svom omiljenom stolu.

doručak

Doprinos samom trenutku uživanja u svakom zalogaju pruža enterijer. Unutrašnjost naglašava jedinstvenost spoja svetlih I tamnih boja u kombinaciji sa prirodnim materijalima, što čini savršeni ambijent za kasni doručak ili poslovni ručak.

doručak

Naglasak je najviše na kvalitetu, kako u tanjiru, tako I u svemu ostalom. A upravo to predstavlja ispunjenje gastronomskih želja. Zato su ove prostorije pogodne kako za urbane mlade profesionalce koji žive ubrzanim ritmom, tako I za porodice koje žele provesti kvalitetno vreme sa svojom decom u mirnom ambijentu ovog kafe restorana.

doručak

Opuštajuća melodija koja kruži ovim prostorom, daje priliku da na miru sednete, popijete piće I popričate sa ljudima iz različitih društvenih krugova koji vole da se druže u prijatnoj atmosferi.

Vesti

Da kuhinja može progovoriti, šta bi sve rekla

Tajne kulinarstva Da kuhinja može progovoriti, šta bi sve rekla? Koje bi se sve tajne kulinarskih majstora prenele u jedno jelo? Ostaje enigma, ali možemo zaviriti bar malo u taj svet visokog društva i fine dining koncepcije restorana. Koncept kreiranja O istoriji, biologiji, psihologiji, umetnosti, personama i šablonima u životu može se diskutovati do bestraga […]

Fine Dining zahteva finu kafu

Dobro pripremljena kafa zahteva odgovarajuće gostoprimstvo Kafa zauzima posebno mesto u našim životima, bez obzira da li je pijemo kod kuće ili u kafiću. Tokom odrastanja u savremenom svetu, naučili smo, prvenstveno od naših roditelja, a zatim i od prijatelja, da je kafa deo kvalitetnog gostoprimstva. Može se reći da nam je ispijanje kafe prešlo […]

Dan zaljubljenih u restoranu Chez Nik

Pozivamo vas da nam se pridružite na ljubavnom gastronomskom putovanju uz finu melodiju i visoko kvalitetna vina sa voljenim osobama. U Chez Niku, pripremili smo vam izuzetan set meni koji će vas oboriti sa nogu. Kao što set meni ima svoju pratnju – penušavo vino, tako očekujemo i Vaš dolazak sa lepšom polovinom u naš […]