Chez Nik – najbolji dorucak u Beogradu

Chez Nik – najbolji dorucak u Beogradu

Chez Nik predstavlja spoj tradicionalnog I savremenog na jednom mestu. Maštovito osmišljen jelovnik I Inovativan pristup samoj pripremi hrane, omogućava buđenje čula pri prvom zalogaju. Sezonsko ažuriranje jelovnika doprinosi raznovrsnosti izbora svežeg povrća, začina, a I ostalih tajnih sastojaka koji mogu ulepšati jutro svojim intenzivnim bojama I ukusom koji će ostati u svežem sećanju tog prepodneva na Novom Beogradu.

doručak

Najbolji doručak u Beogradu, postao je deo društvenih ritual. Osećamo povezanost sa prostorom, biramo ga prema našem karakteru, raspoloženju. Uživamo u konzumaciji tek pripremljenog obroka u prvim jutarnjim ili kasnim podnevnim časovima sa prijateljima ili porodicom uz smeh I mnogo dobre energije.

doručak

Osim što ima direktan i snažan uticaj na zdravlje pojedinaca, zajednice i životne sredine, miris sveže samlevene kafe ili tek napravljenih kroasana može izazvati osmeh na licu dok budete išli ka svom omiljenom stolu.

doručak

Doprinos samom trenutku uživanja u svakom zalogaju pruža enterijer. Unutrašnjost naglašava jedinstvenost spoja svetlih I tamnih boja u kombinaciji sa prirodnim materijalima, što čini savršeni ambijent za kasni doručak ili poslovni ručak.

doručak

Naglasak je najviše na kvalitetu, kako u tanjiru, tako I u svemu ostalom. A upravo to predstavlja ispunjenje gastronomskih želja. Zato su ove prostorije pogodne kako za urbane mlade profesionalce koji žive ubrzanim ritmom, tako I za porodice koje žele provesti kvalitetno vreme sa svojom decom u mirnom ambijentu ovog kafe restorana.

doručak

Opuštajuća melodija koja kruži ovim prostorom, daje priliku da na miru sednete, popijete piće I popričate sa ljudima iz različitih društvenih krugova koji vole da se druže u prijatnoj atmosferi.

Vesti

Specijalna Chez Nik akcija

Restoran Chez Nik pripremio je posebnu akciju koja će vam dodatno ulepšati radne dane. Svakog ponedeljka od 8-12h uz naručeni doručak dobijate jedan isti doručak GRATIS! Svakog utorka i petka u periodu između 15-19h uz ručak dobijate sladoled po izboru našeg šefa kuhinje. Uz ručak sredom od 15-19h poklanjamo kolač po izboru našeg šefa kuhinje. Uživajte […]

Iz kog razloga je ugostiteljski pristup bitan u poslovanju? – drugi deo

Zamislite. Osetite. Iskusite. Gledajući sa psihloške strane, emocije i osećanja možemo posmatrati kao dva različita izraza. Emocija je zapravo energija u pokretu koja prouzrokuje stvaranje osećanja. Uradimo nešto i onda nam se desi da iskusimo tu energiju u pokretu. Na kraju, taj lep osećaj ili senzacija, ostaje duže u nama u vidu poverenja i komfora […]

Iz kog razloga je ugostiteljski pristup bitan u poslovanju? – prvi deo

Činjenice ukazuju da je pravilan ugostiteljski pristup ključ uspeha u restoranskoj industriji. Zbog toga, naš fokus je usmeren ka izgradnji kvalitetnih odnosa sa našim gostima. Želimo da svaka osoba koja uđe u naš restoran, stekne pravi utisak o tome na koji način posvećujemo pažnju svakom gostu. Ugostiteljstvo zahteva neverovatnu količinu rada. Shodno tome, podrazumeva se […]