Chez Nik – najbolji dorucak u Beogradu

Chez Nik – najbolji dorucak u Beogradu

Chez Nik predstavlja spoj tradicionalnog I savremenog na jednom mestu. Maštovito osmišljen jelovnik I Inovativan pristup samoj pripremi hrane, omogućava buđenje čula pri prvom zalogaju. Sezonsko ažuriranje jelovnika doprinosi raznovrsnosti izbora svežeg povrća, začina, a I ostalih tajnih sastojaka koji mogu ulepšati jutro svojim intenzivnim bojama I ukusom koji će ostati u svežem sećanju tog prepodneva na Novom Beogradu.

doručak

Najbolji doručak u Beogradu, postao je deo društvenih ritual. Osećamo povezanost sa prostorom, biramo ga prema našem karakteru, raspoloženju. Uživamo u konzumaciji tek pripremljenog obroka u prvim jutarnjim ili kasnim podnevnim časovima sa prijateljima ili porodicom uz smeh I mnogo dobre energije.

doručak

Osim što ima direktan i snažan uticaj na zdravlje pojedinaca, zajednice i životne sredine, miris sveže samlevene kafe ili tek napravljenih kroasana može izazvati osmeh na licu dok budete išli ka svom omiljenom stolu.

doručak

Doprinos samom trenutku uživanja u svakom zalogaju pruža enterijer. Unutrašnjost naglašava jedinstvenost spoja svetlih I tamnih boja u kombinaciji sa prirodnim materijalima, što čini savršeni ambijent za kasni doručak ili poslovni ručak.

doručak

Naglasak je najviše na kvalitetu, kako u tanjiru, tako I u svemu ostalom. A upravo to predstavlja ispunjenje gastronomskih želja. Zato su ove prostorije pogodne kako za urbane mlade profesionalce koji žive ubrzanim ritmom, tako I za porodice koje žele provesti kvalitetno vreme sa svojom decom u mirnom ambijentu ovog kafe restorana.

doručak

Opuštajuća melodija koja kruži ovim prostorom, daje priliku da na miru sednete, popijete piće I popričate sa ljudima iz različitih društvenih krugova koji vole da se druže u prijatnoj atmosferi.

Vesti

Gde jesti – razlike medju generacijama

Kako je to bilo nekad U vreme kada su se otvarali prvi restorani, sve je bilo mnogo jednostavnije. Tog dana bi se napravio red ljudi ispred samog lokala, koji nisu znali šta se nalazi na meniju i da li bi želeli da probaju nešto novo. Možda do tog trentka nisu ni videli, niti znali da […]

Posao u Chez Niku

Postanite deo tima restorana Chez Nik! Zapošljavamo osoblje na sledećim pozicijama: – barmen – konobar Svoje radne biografije nam možete poslati na cheznikposao@gmail.com

Prolecne poslastice u Chez Niku

Predstavljamo vam tri nova slatka načina da se osvežite ovog proleća u Chez Nik-u! Koji vam se najviše dopada? 01 – Mil Fej 02 – Čokoladna torta sa svežim jagodama 03 – Tanjir voća – miks sezonskog voća Čekaju vas u Bulevaru Zorana Đinđića 48a!